1 x 1 zavařování
Informace o výrobku "1 x 1 zavařování"
Popis
Velmi pěkná základní kniha, která se zabývá technikami zavařování. Přesně vysvětluje, které sklenice a uzávěry jsou vhodné a jak je správně zavařovat a skladovat.
Na severu zavařujeme, na jihu konzervujeme! Pojmy jsou však zaměnitelné: Přední výrobci zavařovacích sklenic charakterizovali jazykové použití, na jedné straně firma Weck-Glas, na druhé straně Rexglas od firmy Müller Glas. Receptů na zavařování a konzervaci je celá řada, ale často se dělají zásadní chyby a produkty se rychle kazí, a dokonce se stávají jedovatými. Zejména na internetu, ale i v knihách se objevuje mnoho falešných rad a omylů, které autorka bod po bodu vysvětluje. Podle toho, zda se zavařují sladké džemy, zelenina naložená v octu nebo mastné potraviny, je třeba používat různé sklenice a víčka, aby byla zajištěna trvanlivost. Najdete zde také všechny potřebné informace a tipy pro správné pasterování a sterilování, plnění a zavařování v troubě, pařáku nebo zavařovacím stroji. Knihu doplňuje více než 100 receptů, od jednoduchých džemů a marmelád, šťáv a sirupů, pesta a čatní, slaných pochoutek a nakládané zeleniny až po polévky, guláš a hovězí roládu ve sklenicích. Ve správných sklenicích lze také péct chléb, koláče a dokonce i pizzu.
Podrobnosti a specifikace
- Materiál: laminovaná lepenka
- Hmotnost jednoho kusu: 866 g
- Autor: Nikolaus Tomisch a Felix Büchele
- ISBN-Nummer: 978-3702016500
- Podnázev: "Zavařování" & "Konzervace" snadno
- Stránky: 254 stran
- Rok vydání: 2017
- Vydavatel: Leopold Stocker Verlag
- Jazyk: Němčina
October 10, 2024 10:32
Vaření pro začátečníky
Tato kniha mi neuvěřitelně usnadnila začít s konzervováním! Pokyny krok za krokem jsou jasné a srozumitelné. Obzvláště se mi líbí skutečnost, že existuje také mnoho tipů na skladování a trvanlivost. Ideální pro začátečníky, kteří se stále cítí nejistí
| Gewicht in g: | 866 g |
|---|
| Gewicht in g: | 866 g |
|---|
Přihlásit
10. října 2024 10:32
Vaření pro začátečníky
Tato kniha mi neuvěřitelně usnadnila začít s konzervováním! Pokyny krok za krokem jsou jasné a srozumitelné. Obzvláště se mi líbí skutečnost, že existuje také mnoho tipů na skladování a trvanlivost. Ideální pro začátečníky, kteří se stále cítí nejistí